Norske huder og skinn ut i verden

Norilia har handlet med hud og skinn siden 1960-årene. Siden da har Norilia solgt storfehuder og lammeskinn både nasjonalt og internasjonalt.

Bilde: Sune Eriksen

Årtier med erfaring

Fram til ca. 1960 måtte hvert norsk slakteri selv stå for salget av sine huder og skinn. I 1960-årene startet man å samle huder og skinn for ha større volumer å tilby ved eksportsalg. I dag håndterer Norilia 90 % av omsetningen av norske storfehuder og 80 % av norske lamme-, saue- og geiteskinn

Visste du at hudavdelingen i løpet av sin over 65-årige eksistens bare har hatt tre ledere: Øivind Enger fra 1957, Lars Christen Dørum fra 1991 og Tufan Yurt fra 2019.

Norilia – en global aktør innen hud og skinn

Norilia selger norske kvalitetshuder og kvalitetsskinn på verdensmarkedet. Vi eksporterer huder og skinn til Europa, Sør- og Øst-Asia, Indonesia og Sør-Amerika. Italia, som er kjent for sine garverier og sin produksjon høykvalitetsprodukter, er et viktig marked for Norilia.

Langsiktige kunderelasjoner

I Norilia arbeider vi langsiktige med kunderelasjoner. Hud- og skinnavdelingen er stolt over å ha hatt mange av de samme kundene gjennom flere ti-år.

Norilia tilbyr kvalitetsprodukter og god oppfølging gjennom hele prosessen fra forespørsel, via inngåelse av avtale, til eksport. Norilia er en god og profesjonell leverandør og samarbeidspartner for sine kunder.

Kontakter

Kontakter