Ny ledelse i Hud og skinnvirksomheten

Vår nåværende leder for hud- og skinnområdet, Lars Chr. Dørum, har bestemt seg for å trappe ned etter 31 år i tjenesten. Hans innsats la grunnlaget for vår forretningsvekst og gjorde produktene våre kjent over hele verden. Vi er takknemlige for all hans innsats og de store prestasjonene han har skapt for selskapet.

Bilde: Joner

Norilia er glade for å kunngjøre utnevnelsen av Tufan Yurt som etterfølger.

Tufan vil være ansvarlig for huder og skinn i Norilia, drift av Norilia Nordic som er vårt nye salgsselskap for alle huder og skinn vi samler inn fra Norge, Danmark og Sverige, drift av Scapo Hides AB og overordnet ansvar for Norskinn AS.

Tufan får hovedansvaret for innkjøp, drift, markedsføring og salg. Han begynner i rollen den 19. oktober 2020.

Tufan er 44 år og har bakgrunn som anleggssjef i Norilia Skjeberg, og vi tror sterkt på at Tufan med sin 18 års erfaring i bransjen er det beste valget for denne stillingen.

Lars vil innta en stilling som seniorrådgiver og vil jobbe tett sammen med den nye ledelsen med hoved fokus på salg og støtte for å få en glidende overgang.

“Det er en stor ære å bli utnevnt til leder for hud- og skinnvirksomheten, spesielt i en så krevende tid. Under Lars sin ledelse har vi bygget en anerkjent hud- og skinnvirksomhet med sterkt grunnlag for vekst og stabilitet, utelukkende basert på råvarer av høy kvalitet fra de nordiske landene. Jeg er trygg på at vi kan fortsette å bygge videre på denne suksessen og drive vår strategiske visjon videre", sier Tufan.

Jeg er trygg på at vi er i en ideell posisjon for å utvide virksomheten og yte enda bedre service til våre leverandører og kunder gjennom den nye ledelsen.

Adm. Direktør Norilia AS - Morten Sollerud

Kontakter

Kontakter

Morten Sollerud

Daglig Leder

Tufan Yurt

Leder Hud og Skinn