Våre ingredienser

Nedenfor finner du en oversikt over ingrediensene Norilia selger, og et innblikk i de mange bruksområdene disse ingrediensene har.

Proteiner, mineraler og olje fra fjærfe

Alle våre ingredienser fra fjærfe er laget av ferske råvarer av ypperste kvalitet fra norske gårder. Proteinene har blitt nøye utviklet for å inneholde optimal peptidstørrelse og gi optimal smak, og de har mange anvendelsesområder. Våre proteiner har også en fordelaktig aminosyreprofil. De er derfor meget velegnet til å øke proteininnholdet i ulike typer mat og drikke, og i kosttilskudd der målgruppen har behov for mer protein i det daglige kostholdet.

I tillegg til rene proteiner selger vi også en blanding av proteiner og mineraler. Kollagen og kalsium er hovedingrediensene i blandingen. Dette gjør den særlig godt egnet til å inngå i mineral- og proteinberikede kosttilskudd, og i produkter innenfor skjønnhets- og velværesektoren.

Vår olje fra fjærfe kan brukes innenfor et bredt spekter av bruksområder. Oljens fordelaktige fettsyreprofil og smak gjør at den er velegnet til matlaging. Den kan brukes som en ingrediens eller i forbindelse med koking og steking i industriell sammenheng eller i hjemmet. Oljen er særlig velegnet for bruk i produkter der det er ønskelig med høy nærings- og kaloritetthet sammen med en god fettsyreprofil.

Våre ingredienser fra egg

Våre ingredienser fra egg kommer fra ferske egg av ypperste kvalitet fra norske hønsegårder, kjent for sin overlegne bakteriologiske helsestatus. Vårt kalsium fra eggeskall har en organisk sammensetning som gjør at det utnyttes bedre av kroppen sammenlignet med kalsium fra mineraler utvunnet fra fjell. Det er derfor svært godt egnet innenfor bruksområder der det er behov for ekstra kalsium.

Vår membran fra eggeskall er en kompleks ingrediens med mange potensielle fordeler og bruksområder. Membranen inneholder en rekke bioaktive komponenter som er relevante innen ernæring der man fokuserer på helse og velvære. Den fibrøse proteinrike strukturen gjør at denne ingrediensen også er aktuell for bruk i kosmetikk.

Kvaliteten på våre ingredienser sikres gjennom vertikal integrasjon med vår råvareleverandør, Nortura. Alle våre råvarer og ingredienser er matvaregodkjente.

Kontakter

Kontakter

Øystein Danielsen

Leder Ingredienser