Våre foredlede ingredienser fra fjærfe og egg

Norilia har tatt i bruk innovative prosesser for å hente ut det beste fra høykvalitets råvarer fra fjærfe og egg for å produsere høykvalitets ingredienser. Ingrediensene er svært godt egnet for bruk i fôr og snacks til kjæledyr, og har en rekke anvendelsesområder.

Proteiner, mineraler og olje fra fjærfe

Alle våre ingredienser fra fjærfe er laget av ferske råvarer av ypperste kvalitet fra norske gårder. Proteinene har blitt utviklet for å inneholde optimal peptidstørrelse, og det gjør dem svært velegnet til mat til sensitive kjæledyr. Proteiner fra fjærfe har også en fordelaktig aminosyreprofil og god smak, og det gjør at de også egner seg til bruk i snacks.

I tillegg til rene proteiner selger vi også en blanding av proteiner og mineraler fra fjærfe. Kollagen og kalsium er hovedingrediensene i blandingen. Dette gjør den særlig godt egnet til å inngå i produkter som retter seg mot kosttilskudd med kollagen og mineraler, og den kan også brukes i snacks.

Vår olje fra fjærfe kan brukes innenfor en rekke områder. Oljen har en fordelaktig fettsyreprofil og god smak. Dette gjør den særlig egnet til bruk i produkter som skal ha høy nærings- og kaloritetthet og en god fettsyreprofil.

Våre ingredienser fra egg

Våre ingredienser fra egg kommer fra ferske egg av ypperste kvalitet fra norske hønsegårder, kjent for sin overlegne bakteriologiske helsestatus. Vårt kalsium fra eggeskall har en organisk sammensetning som gjør at det lettere kan utnyttes av kroppen enn kalsium utvunnet fra fjell. Det er derfor svært godt egnet der det er behov for ekstra kalsium.

Vår membran fra eggeskall er en kompleks ingrediens med mange potensielle bruksområder og fordeler. Membranen inneholder en rekke bioaktive komponenter som er relevante der fokus blir rettet mot helse og velvære.

Kvaliteten på våre ingredienser sikres gjennom godt samarbeid med råvareleverandøren Nortura. Alle våre ingredienser er matvaregodkjente.

Kontakter

Kontakter

Øystein Danielsen

Leder Ingredienser